Software partner

Laat Cloudteq u helpen om solide SaaS gebaseerde cloud diensten aan te bieden.

Traditioneel bieden ISV’s duizenden applicaties aan gebruikt door de wereldwijde zakelijke markt. Nog steeds zijn deze applicaties meestal client gebaseerd en geïnstalleerd op lokale PC’s of SBS-servers. Omschakelen van een koop/implementatie dienst naar een online pay for use model is een uitdaging in vele opzichten. Juist op dit gebied blinkt Cloudteq uit.
Cloudteq heeft twee SaaS hosting diensten die uitermate geschikt zijn voor ISV’s die Cloud diensten willen adopteren en bezig zijn om de omzet gecontroleerd te verschuiven van koop/implementatie naar als een dienst per maand.

Client Based Applications

Bestaande client gebaseerde applicaties kunnen op een aantal wijzen worden geleverd. Dit is bij uitstek het expertisegebied van Cloudteq waarbij wij 8 jaar ervaring hebben opgebouwd en inmiddels meer dan 150 verschillende applicaties beheren.

Of u nu denkt aan een cloud platform voor uw applicatie of een volledige turn-key hosted desktop met uw applicatie geïntegreerd, u wilt uiteindelijk een oplossing die u over internet kunt distribueren zonder installatie of hardware kosten die u moet doorberekenen aan uw klanten.

Web Based Applications

Host uw web based software op onze infrastructuur en u kunt de benodigde resources uitbreiden en inkrimpen wanneer het nodig is of meer. Cloudteq is gespecialiseerd om beheer over te nemen waar die van u ophoud.

Vanuit onze twee datacenters zorgen we voor wat betreft beheer voor alles wat u nodig heeft zoals load ballancing, database clustering, WAN. Wij controleren de benodigde resources en houden deze voor u bij en kunnen uw applicatie leveren met 100% uptime. U kunt zich volledig richten op uw klant en de functionele wensen.

Aansluiting op uw business model

Het leveren van applicaties uit de cloud is slechts het eerste stukje van de puzzel. Hoe gaat u om met de veranderingen in uw business model om cloud diensten te leveren. Cloudteq heeft een organisatie en diensten die u kunnen helpen.

Wij ondersteunen uw sales organisatie, sluiten servicedesks op elkaar aan, verzorgen een factuurformaat die in uw facturatie systeem past en zorgen voor de self service tooling voor u en uw klanten en zorgen voor een afgestemd kostenmodel zodat uw cloud dienst naadloos aansluit bij uw huidige diensten.

Voordelen:

  • Schaalbare infrastructuur “uit de kraan”
  • Geen investering
  • Ondersteuning van single tenant, multi-tenant, client georiënteerde en web based architectuur
  • Uitgebreide beheer diensten
  • Ondersteuning sales, billing en SLM
  • Eenvoudige integratie met diensten als hosted desktop en hosted VoIP

 

Neem  contact op met ons Sales Team of bel wanneer u meer wilt weten of een afspraak wil maken om uw wensen en eisen nader te bespreken

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!