Alle andere branches

Overal online werken zonder ICT zorgen

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Cloudteq online werken en bellen’

Met Cloudteq kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case: Feenstra Isolatie - 100 werkplekken

Feenstra Isolatie is een dienstverlener op het gebied van vloer en gevelisolatie en voortgekomen uit een 5 tal isolatiebedrijven door heel Nederland, die later zijn opgegaan in NUON Isolatie . Er wordt dus gewerkt vanaf 5 vestigingen in een tweetal branchepakketten en standaard software zoals Office en Outlook. We bedienen Feenstra totaal al 8 jaar met onze Cloudteq online werkplekken.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!