ICT platform voor de bouwsector

Online ICT platform voor de bouwsector

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Bouwteq online werken en bellen voor de bouwsector.’

Op het Cloudteq ICT platform kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case: Huisman Warmtetechniek - 15 werkplekken

Huisman Warmtetechniek is een middelgroot installatiebedrijf die zowel verwarmings al koelinstallaties installeert en onderhoudt. Huisman heeft monteurs die via laptops en tablets inloggen op de Cloudteq omgeving. Werkopdrachten worden via het centrale branchepakket Syntess aangeboden en verwerkt. Deze branche applicatie is overal bereikbaar via het Cloudteq Platform.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!