ICT platform voor de constructiesector

Online ICT platform voor de constructiesector

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Constructeq online werken en bellen voor de constructiesector.’

Op het Cloudteq ICT platform kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case: Dijkstra lastechniek - 8 werkplekken

Dijkstra Lastechniek is een groothandel in las- en snijtechnische produkten, advies en technische ondersteuning. De directie wilde de zekerheid dat backups goed zijn geregeld en had genoeg van het vervangen en onderhouden van hardware. Thuiswerken en synchronsatie van agendas en mail met iPhones en iPads is nu vanzelfsprekend.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!