ICT platform voor de industriesector

Overal online werken zonder ICT zorgen

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Cloudteq online werken en bellen’

Met Cloudteq kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case : Paragon Products - 25 werkplekken

Paragon Products is een hypermoderne fabriek die die hondenkauwartikelen produceert Paragon is ooit ontstaan uit aardappelzetmeelconcern Avebe. In 2008 opende het bedrijf een fabriek in Wildervank. Paragon exporteert hun producten naar meer dan 40 landen. Ze worden volledig ontzorgt met onze online werkplekken en weten zo wat ze betalen en focussen op hun core business.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!