ICT platform voor de infratechniek

Online ICT platform voor de infratechniek

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Infrateq online werken en bellen voor de infratechniek.’

Op het Cloudteq ICT platform kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case: Vertisol - 12 werkplekken

Vertisol is een allround dienstverlener voor ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorziening projecten. Het netwerk van Vertisol was aan vervanging toe. Behoefte aan mobiele toegang heeft ze doen besluiten om hun automatisering naar Cloudteq te verhuizen. Voor uitvoerders is het mogelijk geworden om onderweg op hun branchepakket in te loggen.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!