ICT platform voor de non profit sector

Online ICT platform voor de non profit sector

‘Ik wil de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer ik werk. Als ik thuiswerk wil ik een volwaardige werkplek waarbij ik snel al mijn documenten kan raadplegen. Ik wil dat mijn branchespecifieke applicaties net zo snel thuis werken als op kantoor. Deze vrijheid heb ik door Ngoteq online werken en bellen voor de non profit sector.’

Op het Cloudteq ICT platform kunt u snel en veilig werken zonder ICT zorgen. Door onze kennis van uw branche praten wij dezelfde taal. Via het internet beschikt u over al uw benodigde applicaties. Het enige dat u nodig heeft is een simpele computer met internetaansluiting. Op deze manier zijn grote investeringen in server hardware en software onnodig en krijgt u een vast bedrag per maand per werkplek. Zo betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt, en dat is wel zo voordelig.

Case: Stichting huis en toevluchtsoord het Kopland

Stichting huis en toevluchtsoord het kopland werkt met totaal 400 gebruikers op 14 vestigingen op totaal 160 werkplekken. Ze waren ontevreden over hun huidige leverancier en hun oude netwerk voldeed qua performance niet meer aan hun eissen. Inmiddels is het geheel na een grondige project voorbereiding in één weekend gemigreerd naar het nieuwe snelle Cloudteq platform.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!