Wij zijn trots op onze medewerkers.

ISO gecertificeerd

Cloudteq beschikt over de hoogst mogelijke beveiliging van zowel fysieke beveiligingsmaatregelen als digitale dataprotectie. Ons gekwalificeerde personeel maakt gebruikt van de best beschikbare technologieën en procedures om uw data te beveiligen tegen niet-geautoriseerde toegang. Zo hebben wij de NEN7510 en ook de ISO27001 certificering, hebben wij ervoor gezorgd dat de data op een plek staat waar deze certificering ook van toepassing is. Dit is het Datahotel in Groningen, welke erg hoge standaarden van beveiliging, stroomvoorzieningen, internetvoorzieningen en blussystemen heeft. 

 

Wat is ISO/IEC 27001:


ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging, zoals persoonsgegevens, is van toepassing op iedere organisatie binnen de EU. Voor Cloudteq houdt dit in dat wij aan alle eisen moeten voldoen betreft beveiligingsmaatregelingen van gedocumenteerde informatie(persoonsgegevens) binnen de Cloud-omgeving. Het ISMS is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen te nemen die de persoonsgegevens dient te beschermen en vertrouwen te bieden.

ISO gecertificeerd  icoon
27001 ISO gecertificeerd
jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
+ klanten icoon
200 + klanten
+ servers icoon
500 + servers
ISO gecertificeerd icoon
27001 ISO gecertificeerd
Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.