Weten wat mogelijk is door jarenlange ervaring.

jaar ervaring

Cloudteq heeft meer dan 18 jaar ervaring met zakelijke ICT-netwerken. In 1996 is Tjipke Paas, nu nog huidige eigenaar Cloudteq, begonnen met het opzetten van een eigen bedrijf onder de naam Multisys. Al snel groeide dit uit tot een succes en was het nodig meer mensen in dienst te nemen en de bedrijfsactiviteiten te verplaatsen naar een andere plek met meer ruimte. Dit werd een loods gelegen aan de Oosterstraat in Stadskanaal en in 2000 is Tjipke gestart onder de naam Compused.

Compused was een computerspeciaalzaak in Stadskanaal gericht op de particuliere markt. Daarnaast hield Compused zich ook bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van zakelijke ICT-netwerken. Door vernieuwende technologie kwam uiteindelijk het hosten van een ICT-platform tevoorschijn.

Met de kennis van het bouwen en beheren van zakelijke ICT-netwerken zijn we begonnen met het bouwen van een hosted ICT-platform en onder een andere naam, namelijk World Wide Desktop. World Wide Desktop was in 2006 één van de voorlopers op het gebied van hosted online werkplekken. In 2013 is de focus volledig naar de zakelijke markt gegaan onder de naam Cloudteq. Na platform versie 1 en 2 werken bedrijven nu op platform versie 3 en deze zullen één voor één overgaan naar ons vernieuwde platform.  

jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
+ klanten icoon
200 + klanten
+ servers icoon
500 + servers
ISO gecertificeerd icoon
27001 ISO gecertificeerd
Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.