ICT oplossingen

ICT Advies

De vragen waarmee opdrachtgevers Cloudteq benaderen zijn zo divers als de opdrachtgevers zelf. Centraal is echter wel dat het bestaande computernetwerk of delen daarvan niet langer voldoen. Dit kan onder andere te maken hebben met opslagcapaciteit, nieuwe functionaliteiten, in of buiten de Cloud werken, beveiliging, verouderde apparatuur of het streven naar de mogelijkheid om medewerkers thuis of elders te laten werken (het nieuwe werken). Ook de vraag naar de integratie met mobile devices neemt hand over hand toe.

 

ICT Ontwerp

Ons advies en eventueel ontwerp van een computernetwerk start met vragen en luisteren. Op deze manier maken wij inzichtelijk waaraan een computernetwerk binnen uw organisatie moet voldoen. Wij noemen dit de functionele uitgangspunten. Deze vormen de basis voor een technisch ontwerp, netwerktekening en een bijbehorend bestek. Uiteraard geven wij ook nauwkeurig inzicht in de financiƫle consequenties.


Wat kan Cloudteq voor u betekenen?

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op Cloudteq voor advies en ontwerp. Wij garanderen een IT-oplossing die naadloos aansluit op de noden en wensen van uw organisatie. Natuurlijk zijn wij daarnaast ook graag uw partner bij de bouw van uw computernetwerk en het netwerk beheer.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!