ICT Stop en Shop

Een combinatie van high-tech en je thuisvoelen.

Cloudteq beschikt over een moderne showroom, magazijn en werkplaats die zich concentreert op onderstaande producten voor de zakelijke markt.

Servers

Servers zijn het kloppend hart van uw netwerk. Wij werken uitsluitend met a-merken, immers kwaliteit en betrouwbaarheid moet gegarandeerd zijn. Cloudteq levert en installeert servers uit de ProLiant-lijn van Hewlett Packard (HP). Afhankelijk van de wensen van uw organisatie kan gekozen worden uit een omvangrijk scala aan servers. Voor iedere organisatiegrootte heeft Hewlett Packard een passend model dat voldoet aan de meest actuele standaarden. Laat u door een van onze adviseurs voorlichten over de diverse mogelijkheden op het gebied van servers van Hewlett Packard.

Desktops en notebooks

Cloudteq levert desktops en notebooks voor iedere werkplek. Of het nu gaat om een desktop of thin client voor op uw bureau of een notebook voor onderweg, Cloudteq levert het allemaal. Voor iedere werksituatie en ieder budget levert en installeert Cloudteq gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit. Laat u door een van onze adviseurs informeren over de mogelijkheden op het gebied van desktops, notebooks en thin clients.

Software

Softwareapplicaties fungeren feitelijk als gereedschap, hiermee kunt u binnen uw organisatie de gegevensstromen zo efficiënt mogelijk bewerken en beheren. Cloudteq levert en installeert gerenommeerde software van meerdere fabrikanten. Deze applicaties zijn in principe in alle branches toepasbaar. Software van Microsoft: een vertrouwde keuze. Microsoft is al meer dan drie decennia lang een innovatieve en betrouwbare speler in zowel de zakelijke als de particuliere softwaremarkt. Het bedrijf heeft met meer dan 50 softwaretitels op zijn naam meer ervaring op het gebied van softwareontwikkeling dan welke partij ter wereld dan ook. Meer dan 100.000 Microsoft-medewerkers uit ruim 60 landen werken dagelijks aan het inlossen van de belofte van Microsoft om iedereen – zowel consumenten, MKB, grootzakelijke bedrijven als overheden – te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Printers en MFP’s

Alsof het gedrukt staat. Van labelprinter via bureauprinter tot kopieermachine in kleur of zwart-wit, Cloudteq levert alle soorten printers. Kwalitatief hoogstaand printwerk tegen een zo laag mogelijk tarief per afdruk, dat is wat iedere ondernemer wil. Of het nu gaat om tientallen of tienduizenden afdrukken per maand; voor ons blijft het een uitdaging de beste oplossing voor u te vinden.

SAN / NAS

De storage oplossingen SAN en NAS lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. SAN staat voor Storage Area Network en NAS staat voor Network Attached Storage. Zowel SAN als NAS richt zich op het leveren van extra capaciteit op netwerken, maar ze hebben een verschillende plaats in het netwerk. Het grote verschil tussen beide storage oplossingen is dat een NAS-systeem direct gekoppeld is aan een netwerk, terwijl een SAN een opslagnetwerk is dat via kabelverbindingen servers aan schijven koppelt (oorspronkelijk bedoeld voor mainfraimes). SAN maakt gebruik van SCSI glasvezel verbindingen; NAS van TCP/IP. SAN is meer dan NAS gericht op het gebruik van één bepaald besturingssysteem. Het SAN bestandssysteem wordt – in tegenstelling tot NAS – geregeld door de servers in plaats van door het apparaat zelf. Ook het maken van backups is verschillend: een SAN maakt een identieke kopie van elk blok, of deze nou leeg is of niet. Een NAS doet dit per bestand in plaats van per blok. Dit betekent dat een NAS veel ruimte bespaart

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!