Mitel Toestellen

Mitel 5360 IP

 

De 5360 IP Phone combineert een uitgebreid kleurendisplay met superieur akoestisch geluid zodat een aantrekkelijke gebruikersinterface, duidelijke spraak en een toekomstbestendig platform met ingebouwd Gigabit Ethernet worden verkregen. Het grafische kleurendisplay is een aanraakscherm van 7 inch dat eenvoudig toegang biedt tot communicatiegegevens, toepassingen en uitgebreide functies. 

Toestellen

Cloudteq levert toestellen van Mitel, een toonaangevende Canadese producent van IP-communicatieoplossingen en applicaties voor bedrijven. In Nederland is Mitel de op één na grootste leverancier van IP-telefonie. Al vanaf 2001 is Mitel volledig gericht op de VoIP markt. De ervaring en bewezen kwaliteit zijn enkele redenen waarom Call-in-one deze hardware aanbeveelt.

Mitel 5340 IP

 

De Mitel 5340 IP Phone biedt via één druk op een knop toegang tot veel telefoonfuncties en toepassingen. Deze IP-telefoon levert alle voorzieningen en bevat een groot grafisch display met achtergrond verlichting, 48 programmeerbare zelf-labelende toetsen, zes intuïtieve contextgevoelige softwaretoetsen en superieure geluidskwaliteit met breedbandaudio

Mitel 5330 IP

 

De Mitel 5330 IP Phone heeft een groot grafisch display met achtergrond- verlichting en 24 programmeer- bare, zelf-labelende toetsen, superieure breedbandaudio en een ingebouwde HTML-toolkit voor de ontwikkeling van specifieke toepassingen. Het toestel is ideaal voor directieleden, managers en medewerkers.

Mitel 5320 IP

 

De 5320 IP Phone is een zakelijk toestel met een groot grafisch display, acht programmeer- bare, multifunctionele en zelf-labelende toetsen, drie intuïtieve softwaretoetsen en tien vaste toetsen voor telefoonfuncties. De 5320 kan eenvoudig worden beheerd via programmeren op afstand, waardoor papieren labels niet langer nodig zijn.

Mitel 5324 IP

 

De Mitel 5324 IP Phone is een veelzijdige, full-duplex IP-telefoon met luidspreker en meerdere lijnen en kan handsfree worden bediend. Dankzij de dual-mode en dubbele poort is het toestel ideaal voor organisaties met intensieve communicatiestromen die behoefte hebben aan een geconvergeerde IP-infrastructuur om klantvriendelijke toepassingen en diensten te bieden.

Mitel 5312 IP

 

De Mitel 5312 IP Phone is een meerlijns, handsfree telefoon met luidspreker en twee ethernetpoorten, een gemakkelijk leesbaar display met achtergrondverlichting en 12 multifunctionele, programmeerbare functietoetsen is ideaal als telefoon voor telewerken of gebruikers die toegang nodig hebben tot meer geavanceerde systeemfuncties

Mitel 5610 IP

 

De Mitel 5610 IP DECT-oplossing biedt draadloze telefoons met uitgebreide functies, gebaseerd op de functionaliteit van de Mitel 5324 IP telefoon. Deze Call-in-one oplossing is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar kosteneffectieve draadloze telefoons. Het unieke bij Mitel's IP DECT oplossing is dat een groot aantal bestaande typen 3rd party DECT telefoons opnieuw ingepast kunnen worden in het IP DECT van Mitel.

Mitel 5550 IP

 

Deze geavanceerde IP console op pc-basis bevat een intuïtieve grafische gebruikers- interface (GUI), waarbij de status van gesprekken en aanwijzingen voor gespreksafhandeling op het scherm worden weergegeven. Telefonistes krijgen zo eenvoudig een volledig overzicht doordat de belangrijkste statussen en functies via een PC scherm goed inzichtelijk zijn.

Hand- en Headset

 

Deze uitbreiding op een 5330 of 5340 toestel zorgt ervoor dat uw telefoon de beschikking krijgt over een draadloze hoorn (handset) of een draadloze koptelefoon (headset). Op basis van DECT technologie geconnecteerd wordt deze met het vaste toestel verbonden. Hierdoor krijgt de gebruiker de beschikking over de volledige functionaliteit van een IP telefoon en combineert dit met de mobiliteit van een DECT oplossing (tot zo'n 100 meter rondom de werkplek kunnen blijven doorbellen).

Gigabit toestelstandaard

 

De Mitel Gigabit Ethernet toestelstandaard biedt Gigabit Ethernet-connectiviteit voor Mitel IP-telefoons. Dit randapparaat zorgt ervoor dat MitelIP-telefoons in een GigabitEthernet-omgeving kunnen werken zonder dat er een nieuwe telefoon hoeft te worden aangeschaft. Door simpelweg de toestelvoet te vervangen door de Gigabit-standaard kunnen alle compatibele Mitel IP-telefoons functioneren in een Gigabitnetwerk.

Mitel Accessoires

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!