Het Kopland

De klant

Het Kopland is een organisatie die zich inzet voor iedereen die grip op het leven verliest, kwetsbaar is of uitgesloten dreigt te worden. Het Kopland helpt deze mensen met de eerste stap naar een betere toekomst. Dit doen zij door middel van begeleiding, behandeling en veilige opvang, hulp bij wonen, werken en relaties. Zodat mensen zelf hun plek en richting vinden en weer gewoon mee kunnen doen en stappen te maken naar zelfredzaamheid.

Het probleem

Het Kopland had een samenwerking met drie andere ICT-dienstverlenende organisaties. Hierdoor was het niet duidelijk wie er wanneer en waarvoor kan worden aangesproken. Het Kopland had servers die verouderd waren, welke vernieuwd dienden te worden. Door de hoge eenmalige investeringen van de aanschaf van een nieuwe eigen serverpark, is een Cloud-oplossing in beeld gekomen.

De oplossing

Wij hebben Het Kopland geadviseerd de gehele ICT uit te besteden aan Cloudteq. Dit is zowel hardware op locatie, het Online Werken en het Online Bellen. Hierdoor heeft Het Kopland één aanspreekpunt voor de ICT en worden zij volledig ontzorgd. Hierdoor kan Het Kopland zich focussen op hun kerntaken en bij problemen kunnen zij persoonlijk contact met onze helpdesk opnemen.

Zelf aan de knoppen met het Self-Service Portaal.

Het Kopland maakt gebruik van ons eigen Self-Service Portaal. Het self-service portaal is een door Cloudteq aangeboden functie, waarin u zelf o.a. mailboxen en gebruikers kunt aanmaken, verwijderen en beheren. Het is mogelijk om de grootte van uw mailbox te veranderen, mail aliassen toe te voegen en synchronisatie met uw mobiele apparatuur te beheren.

 

Voor Het Kopland biedt het ICT-Ecosysteem van Cloudteq veel voordelen voor medewerkers, de ICT-beheerders en voor het management. 


Zo worden ICT kosten transparant en variabel, afhankelijk van het aantal werkplekken en het verbruik per werkplek. Minder gebruikers betekent dus ook direct lagere kosten. Bij groei hoeft Het Kopland zelf niet meer te investeren in extra servercapaciteit, upgrades, softwarelicenties en beheer. Cloudteq regelt dit, compleet geleverd met optimale veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid voor een optimale klantervaring.

 

 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.