Ketelaar & Klip

De klant

Ketelaar en Klip BV, voorheen Ketelaar en Schmaal, is een accountantskantoor met veel ervaring op het gebied van administratie, fiscale dienstverlening en salarisverwerking. 

Het probleem

Ketelaar en Klip waren vroeg bezig met het gebruik maken van digitale middelen in plaats van papieren dossiers. Met de locaties in Groningen en Stadskanaal was het belangrijk dat iedereen, ongeacht welke locatie, toch kan werken met dezelfde bestanden. Tot slot was ook de wens om thuis te kunnen werken. Om dit te realiseren hebben ze gekozen voor de services van Cloudteq. 

De oplossing

Voor Ketelaar en Klip hebben wij gekozen voor onze Online Werken Premium omgeving met maatwerk implementaties. Hierbij is alles ingericht naar wens en hebben wij de gebruikte applicaties door Ketelaar en Klip toegevoegd in de online werkomgeving. Hierdoor heeft iedere medewerker de mogelijkheid om overal te kunnen werken en overal gelijke bestanden en programma's bij de hand te hebben. Daarnaast maakt Ketelaar en Klip ook gebruik van ons product: Online Bestanden. 

Inmiddels kunnen wij meer betekenen voor Ketelaar en Klip dan alleen het leveren van de online werkplekken, namelijk door het leveren van verschillende soorten apparatuur die nodig zijn voor de werkplekken en bespreekruimtes. 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.