Prima Personeel

De klant

Prima Personeel is een uitzendbureau met 8 vestigingen in Nederland, waarvan het hoofdkantoor in Groningen zit. Prima Personeel is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen personeel en werkgevers in de metaal, installatie, bouw, in het groen, in schilders, in horeca en in de infratechniek.  

Het probleem

Door een enorme groei in organisatie en medewerkers was het nodig om het oude systeem te vervangen of hiervoor een andere oplossing te creëren. Inmiddels had Prima Personeel 90 medewerkers in dienst, die allemaal toegang moeten hebben tot dezelfde bestanden en gebruik maken van dezelfde applicaties. 

De oplossing

Om te voldoen aan de eisen vanuit Prima Personeel zijn er eerste een aantal uitgebreide inventarisatiemomenten geweest. De keuze is gevallen op het Online werken en Online bellen van Cloudteq. Er is vervolgens een plan van aanpak opgesteld voor de implementatie van de Cloud binnen Prima Personeel. Met de goede samenwerking met Prima Personeel hebben wij hun in een recordtijd in de Cloud aan het werk gekregen. 

Aansluiting tussen organisatie en ICT.

"Binnen zo’n korte termijn migreren naar een nieuwe werkomgeving met ongeveer 90 medewerkers is gelukt dankzij de goede samenwerking. Er was veel contact en afstemming met elkaar, de medewerkers van Cloudteq dachten goed mee over onze organisatie en werkwijzen en de inrichting die hier bij past. Met deze migratie hebben wij gelijk onze ICT structuur onder de loep genomen waardoor onze ICT structuur nu vele malen beter aansluit bij onze organisatie."

"Binnen 5 minuten een inlogaccount met juiste rollen en rechten"

Met het Self Service Portaal kunnen wij nu heel gemakkelijk onze omgeving beheren: van het aanmaken van mappen en mailboxen tot het toekennen van applicaties of tokens. Een nieuwe medewerker die de volgende dag start heeft binnen 5 minuten een inlogaccount met de juiste rollen en rechten. Hebben we een technische vraag of incident, dan staat de helpdesk van Cloudteq altijd klaar en worden we snel en kundig geholpen. Zelfs bij vragen die niet direct in het werkgebied van Cloudteq liggen wordt altijd vakkundig meegedacht. Ik kan oprecht zeggen dat wij volledig ontzorgd worden en ons alleen nog bezighouden met zaken waar we verstand van hebben. Daarbij is het een geruststelling dat onze data goed beveiligd is en dat er op het gebied van informatiebeveiliging alle mogelijke maatregelen worden getroffen die relevant zijn.

Margit StokkelProjectmanager

"Wij van Prima Personeel besloten vanaf de beginfase om zowel onze ICT omgeving als ook onze telefonieomgeving onder te brengen bij Cloudteq. Om het beheersbaar te houden kozen we ervoor om eerst live te gaan met het online werken in de Cloud. Twee maanden later was ook het online bellen in gebruik. Dit in combinatie met geheel nieuwe werkplekken vormde een intensief project, wat binnen 4 maanden met succes werd gerealiseerd."

Bekijk deze case

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.