Waar en hoe u wilt.

Online werkplek

Niets anders dan uw traditionele ICT-omgeving, maar dan toch net wat anders. In plaats van dat u investeert in hardware en software die u nodig bent voor uw organisatie, huurt u deze als dienst bij Cloudteq voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor de servers en het onderhoud daarvan, voor de vertrouwde Windows licenties, Office licenties en eventueel de implementatie van uw andere bedrijfssoftware, zoals Unit4 of SalesForce. 

 

Onze private Cloud oplossing

"De Cloud" moet u zien als een eigen server, maar dan eentje die virtueel bij ons in het datahotel in Groningen is geplaatst en waarvan wij deze voorzien van onderhoud. Hierdoor heeft u op uw locatie geen servers meer staan, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. 

 

Onze Cloud is een internetverbonden dienst, bestaande uit server- en opslagcapaciteit inclusie bandbreedte, beveiliging, serversystemen en standaard programma's. Bij onze Cloud infrastructuur is vooraf niet bepaald hoeveel capaciteit er door welk programma zal worden gebruikt, maar waarbij de capaciteit dynamisch zal worden toegewezen. Op deze manier hoeft u geen eigenaar te zijn van hard- en software en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud. U krijgt bij ons een "eigen" private Cloud-omgeving die virtueel in omvang en mogelijkheden op- en af te schalen is. 

Een werkplek is meer dan een computer, beeldscherm, toetsenbord en muis. Het is een samenhang van systemen, zoals netwerken, servers, opslag en software. Onderdelen die allemaal even belangrijk zijn voor het creëren van een online werkplek. Het draait allemaal om de samenhang en de integratie voor maximale efficiëntie en een plezierige werkplek. 

Laat u inspireren met een demo-account of werkplek van Cloudteq, of kom eens langs bij ons kantoor in Stadskanaal. 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

De systemen achter de Cloud

Het TCN Datahotel waar de servers van Cloudteq staan, is zelfvoorzienend. Ze zijn voorzien van hoogwaardige blus-, koel- en noodstroomvoorzieningen. Neem als voorbeeld de noodstroomvoorziening. Mocht de volledige netstroom uitvallen dan zullen onze servers toch nog blijven draaien. Dit doen ze met UPS-systemen(systemen die zorgen dat de netspanning niet onderbroken wordt) en grote noodstroom aggregaten. Tevens zijn er dubbele glasvezel ringen, internet verbindingen en redundante internet routers aanwezig.

Daarnaast is er een 24/7 digitale en personele beveiliging.

Dit allemaal, zodat u bij ons in de Cloud kunt blijven werken. Meer weten over onze Cloud? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

 

 

 

Alles over de Cloud en Cloudteq.

Maak kennis met de Cloud, de systemen en met Cloudteq. Wat zijn de voordelen? Hoe milieu bewust is het werken in de Cloud nu eigenlijk? 

Download de whitepaper

jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
+ klanten icoon
200 + klanten
+ servers icoon
500 + servers
ISO gecertificeerd icoon
27001 ISO gecertificeerd
Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.