De weg naar kwaliteit begint bij ons DNA.

Ons DNA

Wij zijn Cloudteq, Cloudteq biedt zakelijke klanten simpele, veilige en snelle (online) ICT werkplekken die maximaal bijdragen aan het flexibel en zo efficiënt mogelijk functioneren van hun werknemers.

Samen VEILIG werken

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform.

Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur.

Samen SNEL werken

Dankzij gespecialiseerde software worden dagelijks al uw instellingen en configuraties weggeschreven op de server en wordt er gezorgd dat uw werkplek snel blijft.

Voor u een gevoel van een nieuwe computer, iedere dag weer.

Samen SIMPEL werken

Met de vertrouwde Windows-omgeving en de gebruikelijke zakelijke programma's, kunt u, net zoals u altijd hebt gedaan, werken op uw werkplek.

En komt u er eventjes niet uit, dan hebben wij mensen klaarstaan om u te helpen.

Samen EFFICIËNT werken

Een  werkplek die helpt uw medewerkers efficiënter te werken, wat besparend is voor de portemonnee. 

Maar niet alleen besparend voor u, maar ook voor het milieu, door het tegengaan van onnodig elektronisch afval. 

Why?

Alles begint met een idee en een overtuiging. Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat ieder bedrijf, ongeacht bedrijfsgrootte of soort organisatie, voorzien kan worden van een volledig samenhangend ICT-omgeving die volledig in de wensen van het bedrijf voorziet. Omdat wij al jaren ervaring hadden met het bouwen van bedrijfsnetwerken, kwam er al vroeg het idee om deze via internet ter beschikking te stellen(hosten). Dat hosten van ons netwerk staat nu ook wel bekend als de Cloud. 

Onze geschiedenis

Achter ieder bedrijf zit een verhaal, en dit is de onze:

Wat u moet weten over ransomware!

Ransomware is een hot item op dit moment. Nog steeds komt het vaak voor dat servers en computers geïnfecteerd raken. Hopelijk gebeurt dit bij u niet, dankzij dit artikel. 

Download de whitepaper

Groot worden door klein te blijven

Cloudteq bestaat uit een getalenteerd en gepassioneerd team van 16 medewerkers. Al 18 jaar houdt Cloudteq zich bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van professionele ICT-netwerken. In 2006 was Cloudteq een van de voorlopers op het gebied van het "hosten" van online werkplekken(Cloud) onder de naam World Wide Desktop. Wij doen dit nu voor opdrachtgevers die zowel qua grootte als bedrijfsactiviteiten sterk uiteenlopen.