Kinderspel, zo simpel.

Samen SIMPEL werken

Wij willen ervoor zorgen dat u zich meteen thuis voelt in uw Cloud-omgeving. Dit proberen wij te doen door de vertrouwde Windows-omgeving te gebruiken en de daarbij gebruikelijke zakelijke programma's aan te bieden. Zo kunt u, net zoals u altijd hebt gedaan, werken op uw werkplek. Ons Cloud-platform simpel houden op de voorgrond en de complexiteit op de achtergrond, die doen wij wel. 

 

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

Wij werken met programma's die zich in het verleden al bewezen hebben op het gebied van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden het zo makkelijk mogelijk laten werken van uw medewerkers belangrijk en daarom kiezen wij voor programma's die simpel zijn, maar niets te kort komen voor uw medewerkers. Zo maken wij gebruik van de standaard Office-pakketten, Windows omgeving zonder poespas, Google Chrome/Internet Explorer/Firefox en een Mitel telefonie applicatie. Met deze Mitel applicatie kunt u uw telefonie (uw vaste telefoon of mobiel) vanaf uw computer bedienen. 

 

En komt u er toch eventjes niet uit?

Geen probleem, dan hebben wij mensen klaarstaan om u te helpen. Onze helpdesk staat 24/7 klaar om problemen op te lossen, zodat u kunt blijven werken in de Cloud. Wij helpen u graag.