Onze gegarandeerde snelheid.

Samen SNEL werken

Voor u het gevoel van een nieuwe computer, iedere dag weer. Dat is onze streven. Wij doen hard ons best om onze servers, veilig en ook snel te houden. Die snelheid is belangrijk, zodat u feilloos kunt werken, zonder dat u hoeft te wachten op het openen van programma's of het langdurig opstarten. 

 

Hoe wij dit doen? 

Dit doen wij met gespecialiseerde software. Met deze software worden dagelijks al uw instellingen en configuraties weggeschreven op de server en wordt er gezorgd dat uw werkplek en onze server snel blijft. Daarnaast maakt Cloudteq gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van servers, zoals high-end SSD-schijven, ruim voldoende RAM-geheugen en snelle internetverbindingen tussen servers. 

Ook is de juiste afstemming tussen hardware en software erg belangrijk. Zo zorgen wij dat wij verouderde systemen zo snel mogelijk vernieuwen en overzetten naar snellere systemen en dat wij werken met getestte omgevingen, zodat wij zeker zijn van de snelheid. Wij groeien met de innovaties van de markt mee en implementeren deze innovaties.