Bescherming tegen calamiteiten.

Samen VEILIG werken

Veiligheid eerst!

Wij vinden de veiligheid van bestanden net zo belangrijk als u dat vindt. Daarom zorgen wij dat er continue geïnvesteerd wordt in nieuwe apparatuur en verbeterde software. Ons Cloud-platform is redundant uitgevoerd, dat wil zeggen dat de servers, internetverbindingen en stroomvoorzieningen allemaal dubbel zijn uitgevoerd. Mocht het voorkomen dat er een server stuk gaat, er een internetstoring is of de stroom uitvalt, dan kunt u dankzij deze redundantie gewoon doorwerken. 

 

Brandschade maar binnen 24 uur weer aan het werk.

Natuurlijk probeert u te voorkomen dan calamiteiten de overmacht krijgen bij uw bedrijf, maar toch kan dit gebeuren. Zo hebben wij bij Cloudteq een klant die te maken kreeg met brand. Het hele pand was in vlammen opgegaan. Dit is natuurlijk enorm vervelend, maar met hulp van onze ICT'ers kon het bedrijf al binnen 24 uur weer aan het werk op een andere locatie. 

 

ISO-certified 

Cloudteq beschikt over de hoogst mogelijke beveiliging van zowel fysieke beveiligingsmaatregelen als digitale dataprotectie. Ons gekwalificeerde personeel maakt gebruikt van de best beschikbare technologieën en procedures om uw data te beveiligen tegen niet-geautoriseerde toegang. Zo hebben wij ook de ISO27001 certificering, hebben wij ervoor gezorgd dat de data op een plek staat waar deze certificering ook van toepassing is. Dit is het Datahotel in Groningen, welke erg hoge standaarden van beveiliging, stroomvoorzieningen, internetvoorzieningen en blussystemen heeft. 


Wat is ISO/IEC 27001:


ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging, zoals persoonsgegevens, is van toepassing op iedere organisatie binnen de EU. Voor Cloudteq houdt dit in dat wij aan alle eisen moeten voldoen betreft beveiligingsmaatregelingen van gedocumenteerde informatie(persoonsgegevens) binnen de Cloud-omgeving. Het ISMS is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen te nemen die de persoonsgegevens dient te beschermen en vertrouwen te bieden.