Het belang van samenwerking

Netwerk en Wifi

Voor het werken in de Cloud is het natuurlijk enorm belangrijk dat er een stabiele internetverbinding en een stabiel intern netwerk aanwezig is bij u op locatie. Zoals wij aangeven in ons ICT-ecosysteem is dit onlosmakelijk verbonden met het geheel en misschien wel het belangrijkste onderdeel. Toch wordt dit nog regelmatig vergeten.

Stay connected.

Wifi, bekabeld of 4G, alles is met elkaar verbonden. En voor uw bedrijf is het belangrijk dat u op ieder plek op ieder moment feilloos toegang hebt tot het internet, zodat u kunt werken waar en wanneer u wilt. Even naar het kantoor in Amsterdam, of toch een afspraak in uw kantoor in Groningen? Het begint allemaal met de juiste internetaansluiting die bij u op het kantoor binnenkomt. Vervolgens is het belangrijk om de juiste apparatuur en bekabeling te plaatsen voor de werkplekken. 

Ook voorzien veel bedrijven medewerkers van een telefoon van de zaak. Deze dient net zo goed ook binnen de werkomgeving van het bedrijf te kunnen functioneren. Denk hierbij aan het bellen via internet (VoIP-telefonie). Een smartphone kan nu gemakkelijk onderdeel worden van het bedrijfsnetwerk, dankzij een App of met een VAMO-integratie. 

Benieuwd wat nog meer mogelijk is? Laat u inspireren door Cloudteq. 

 

 

Wij zijn zakelijk business partner van o.a. KPN en Ziggo. U kunt bij Cloudteq kiezen uit verschillende soorten dataverbindingen afhankelijk van uw situatie.

Wij kunnen al deze verbindingen voor u aanvragen en opleveren. Tevens leveren en configureren wij alle aanverwante apparatuur in de vorm van switches, routers, firewalls etc. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en samenvoegen van deze verbindingen, Verder kunnen wij scheidingen aanbrengen op het gebied van cameraverkeer, beveiliging, domotica, netwerkverkeer, telefonieverkeer. Tegenwoordig worden al deze aspecten via dezelfde internet verbindingen ontkoppeld. Wij zorgen dat elk aspect de juiste bandbreedte reservering krijgt en voorang krijgt waar nodig.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.