Geen stress, rustig slapen

Online-backup

Geen brand of storm kan uw organisatie uit het veld slaan met de Online Back-up van Cloudteq. Voor extra veiligheid van uw bestanden in geval van calamiteiten, kunt u kiezen voor de online back-up van Cloudteq.

Data restoren

Met online back-up heeft u 24/7 veilige toegang om uw bestanden te restoren in geval van calamiteiten, zoals brand- of waterschade.

Automatische back-up

Simpel, dankzij de automatische back-up van uw bedrijfsgegevens. 

Flexibel en schaalbaar

U kunt zelf kiezen hoeveel data aan opslag u nodig heeft en hoeveel apparaten er in de back-up meegenomen moet worden. 

U wilt er als ondernemer niet graag aan denken, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er zich een calamiteit voordoet binnen uw organisatie. Denk hierbij aan brand- of waterschade door een storm, wat ervoor kan zorgen dat uw bedrijfsdata verloren gaat. In zo'n geval kan uw boekhouding, offertes en tekeningen in één klap verdwenen zijn. U heeft dan al genoeg aan uw hoofd, maar het zou dan toch fijn zijn dat uw organisatie zo snel mogelijk weer door kan gaan. Daar kunnen wij u mee helpen. 

 

Beter voorkomen, dan genezen!

Met Cloudteq Online Back-up wordt kostbare tijd bespaard, omdat op eenvoudige wijze uw bestanden automatisch en regelmatig op een veilige locatie op onze back-up servers in een Nederlands datacenter worden opgeslagen. Tegen een minimale maandelijkse investering heeft u er zelf geen omkijken naar en zijn de zaken gewoon goed geregeld.

Er is niets aan de hand wanneer u uw back-up op orde heeft en de zaken snel kunt restoren(terughalen). Maar het is een heel ander verhaal wanneer dit niet regelmatig gebeurt en uw bestanden echt definitief verloren zijn. 

Veilig bij calamiteiten

Veiligheid is natuurlijk niet alleen online. Wanneer u een eigen server bij u op locatie hebt, kunnen bestanden verloren gaan in geval van brand of waterschade. Door in de Cloud te werken bij Cloudteq of gebruik te maken van onze Online Back-up kunt in geval van calamiteiten toch gebruik blijven maken van uw documenten en doorwerken in de Cloud. 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.