Alle opties zonder zorgen

Online bellen

Ontmoet de vrijheid van telefonie over het internet! Vergeet dure investeringen en hoge belkosten. Cloud telefonie betekent dat u over alle functies beschikt tegen een lage maandelijkse prijs en tot wel 40% lagere belkosten. Cloud telefonie maakt investeringen in geavanceerde telefooncentrales overbodig en kosten voor onderhoud en upgrades behoren tot het verleden.

Geen hoge investeringen

Vergeet hoge investeringen in apparatuur en vergeet het onderhoud en de licentiekosten. Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.

Besparen op uw belkosten

Met Cloud telefonie bespaart u tot wel 40% op uw belkosten. 

Cloud telefonie groeit mee

Cloud telefonie groeit mee met uw organisatie. Heeft u behoefte aan een uitbreiding, meer personeel aangenomen of juist minder uitbreidingen nodig, dan kunt u dat eenvoudig regelen.

Flexibiliteit in uw telefonie

De telefoontoestellen zijn niet aan een centrale of werkplek verbonden. Hierdoor kunnen uw medewerkers op iedere werkplek inloggen en gebruik maken van de functionaliteiten. 

Betere bereikbaarheid

Door de vele mogelijkheden kan de telefonie zo ontworpen worden naar de wensen van u. Zo zorgt u als bedrijf dat al uw medewerkers even goed bereikbaar zijn. 

Zelf uw telefonie omgeving beheren

Dankzij de portaal van Mitel kunt u zelf gebruikers aanmaken en heeft u inzichten in de callflows van uw organisatie. 

Wat is Online Bellen?


Met Online Bellen van Cloudteq heeft u de functionaliteit en voordelen van een geavanceerde telefooncentrale, maar dan via het internet. U heeft op locatie geen telefooncentrale meer nodig, dus ook geen onderhoud en alleen maar blije gezichten van uw personeel. Met de Mitel IP-telefoons kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en u kunt aan de slag. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kunt u toch genieten van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales, zonder last te hebben van apparatuur. En dat allemaal flexibel en schaalbaar.

Met de IP-telefoons kunt u overal inloggen op het kantoor of thuis of toch onderweg met de VAMO integratie of via de Mitel App. Net zoals onze Cloud beschikt u dan overal over dezelfde instellingen en contactpersonen. Flexibel werken was nog nooit zo makkelijk. 

 

Altijd kunnen zien of iemand bereikbaar is.

De Mitel telefoontoestellen, mobiele applicatie en de desktop interface kunnen weergeven wie er wel of niet bereikbaar is. U kunt ook zien hoe de persoon te bereiken is. Dit kan zijn via de vaste telefoon op het kantoor of via de mobiele applicatie. Daarnaast kan de agenda samenwerken met de telefonie, zodat u niet gestoord wordt tijdens een vergadering.

 

Klant rechtstreeks in contact brengen met de juiste medewerker.

Met het VoIP-belplatform van Cloudteq kunt u zelf de telefonie inrichten, zoals u dat wenst. Dit kan dankzij de uitgebreide online interface van Mitel. Zo kunnen er verschillende groepen aangemaakt worden op basis van locatie of afdelingen. U kunt zelf uw wachtmuziek uitkiezen en bepalen hoeveel keuzemenu's er aanwezig moeten zijn. Deze optie is bedoelt om klanten en partners de juiste weg te bewandelen naar de juiste persoon. 

Call-flows gemakkelijk in te stellen.

 

Simpel en flexibel op- en afschalen van uw telefonie.  

Beheer, uitbreiding en monitoring in de Cloud-omgeving zijn eenvoudig geregeld via een gebruikersvriendelijke web interface. Met deze web interface kunt u het hele systeem beheren met slechts een paar muisklikken. Als uw organisatie groeit biedt dit de mogelijkheid om real-time gebruikers toe te voegen, aan te passen en te verwijderen. Uw organisatie beschikt direct over een toekomst bestendig communicatie platform.

 

Altijd en overal bereikbaar

Onbeperkte mogelijkheden en perfecte mobiele integratie. Wanneer collega’s thuiswerken, onderweg zijn of op een andere locatie werken, kunnen zij toch onderdeel uitmaken van hetzelfde netwerk, met dezelfde communicatiemiddelen en functies. Met de Micollab applicatie kunnen zij gesprekken starten, opnemen en doorverbinden, net zoals in het bedrijfsnetwerk.

 

 

 

Digitale versleuteling

Digitale versleuteling van informatie zorgt voor maximale veiligheid. Digitale versleuteling wordt ook wel encryptie genoemd. Dit staat voor het coderen van gegevens. Hierdoor kunnen onbevoegden deze gegevens niet lezen.

Zie het als het vervoeren van een geld. Dat geld zit in een koffer met een slot erop. Vervolgens wordt het via waardetransport naar een andere bank gebracht. Hier hebben de medewerkers ook een sleutel van de koffer en kunnen ze deze weer openmaken. Ditzelfde gebeurt online met digitale versleuteling.

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
+ klanten icoon
200 + klanten
+ servers icoon
500 + servers
ISO gecertificeerd  icoon
27001 ISO gecertificeerd
Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.