Alles digitaal in de Cloud

Online bestanden

Herkent u het probleem dat u bestanden tussen systemen moet uitwisselen of naar uzelf toe moet mailen? Dat is nu verleden tijd. Het maakt met Online Bestanden voor uw medewerkers in uw organisatie niet uit waar zij zich bevinden of welk apparaat door hen gebruikt wordt. Met Online Bestanden hebben zij toegang tot dezelfde vertrouwde bestanden en mappen als op hun desktop. 

Flexibel op- en afschalen

Stel uw organisatie groeit sterk, kan uw ICT-omgeving deze groei nog wel aan? Met het werken in ons Cloud-platform kunt u gemakkelijk het aantal gebruikers op- en afschalen.

Betaal een voorspelbaar maandbedrag

U betaalt voor wat u gebruikt en dat voor een vastgesteld maandelijks bedrag. En wilt u deze maand gebruik maken van een uitgebreidere Office-pakket? Dan kan dat gemakkelijk voor u ingesteld worden.

Realtime synchronisatie

Geen verschil meer tussen de e-mails op uw werkplek, smartphone of tablet, dankzij de synchronisatie.

Back-ups voor het geval dat

Cloudteq kan uw bedrijf voorzien van volwaardige back-ups tot wel 60 dagen terug. 

Grote bestanden mailen

Net zoals u gewend bent met Wetransfer, kunt u met Online Bestanden grote bestanden mailen binnen een beveiligde omgeving. 

Cloud en on-premise mogelijkheid

Het is mogelijk om Online Bestanden op uw eigen server omgeving te installeren, maar ook in combinatie met onze Online Werken producten.

Wat is Online Bestanden? 

Online Bestanden is een applicatie, in dit geval van Citrix ShareFile, die als toevoeging dient bij onze Cloud of bij u op uw eigen server geïnstalleerd kan worden. Deze applicatie zorgt er voor, dat u op ieder apparaat en waar u ook bent veilig toegang kunt krijgen tot uw bestanden.  Dit maakt de versiecontrole eenvoudiger en helpt de vorming van duplicaatbestanden te voorkomen. Niets is vervelender dat een medewerker een andere versie van een document gebruikt en hierin verder gaat werken. Met Cloudteq Online Bestanden behoort dit tot het verleden.

 

WeTransfer, maar dan veilig en versleuteld. 

Een ander bijkomend voordeel van Online Bestanden, is het kunnen versturen van grote bestanden via de mail. Denk hierbij aan het mailen van bestanden via WeTransfer, maar dan een variant die zich meer bezighoudt met de veiligheid van de verstuurde bestanden. Deze variant is Citrix ShareFile.

 

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.