Waarborgen van data

Online beveiliging

Geef ransomware en andere online bedreigingen geen kans meer! Het is niet alleen belangrijk dat u zich beveiligd tegen ongewenste activiteiten van buitenaf, maar ook om al uw data binnen uw omgeving ook daadwerkelijk binnen te houden en datalekken te voorkomen.

Wat u moet weten over ransomware!

Ransomware is een hot item op dit moment. Nog steeds komt het vaak voor dat servers en computers geïnfecteerd raken. Hopelijk gebeurt dit bij u niet, dankzij dit artikel. 

Download de whitepaper

Hou buiten wat buiten hoort en hou binnen wat binnen hoort.

Een publieke/openbare printer kan al een bedreiging vormen. Niets is tegenwoordig zo belangrijk als online beveiliging. Niet alleen met het werken binnen de Cloud, maar ook op alle apparaten die op het kantoor aanwezig zijn. Denk hierbij aan het veiligstellen van het interne netwerk van uw bedrijf of een goede virusscanner op de computers. Een printer die openbaar te bereiken is, kan ervoor zorgen dat hackers gemakkelijk binnen kunnen komen in het interne netwerk van uw organisatie.

 

In de tijd van de nieuwe wet, de Algemene Verordering Gegevensbescherming, is het extra belangrijk om stil te staan bij de veiligheid van uw data.

 

Advies op maat:

U kunt wel werken bij ons in de Cloud, maar dat wil niet zeggen dat u niets hoeft te doen bij u op locatie qua beveiliging. Onze specialisten kunnen bij u onderzoeken waar de mogelijke pijnlijke punten zitten in de online beveiliging en u voorzien van advies. Bij Cloudteq hebben wij een aantal producten en applicaties uitgekozen, die wij kunnen inrichten voor uw organisatie, om te zorgen dat uw bedrijfsdata en persoonsgegevens zo goed mogelijk gewaarborgd zijn. 

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICI√čNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.