Hosted Exchange en Outlook

Online Mail en Agenda

Vergeet hoge investeringen in servers en licenties en maak gebruik van onze Hosted Exchange omgeving. Maak gebruik van de functionaliteiten en laat het technische gedeelte maar aan ons over. Het enige dat u nodig hebt is internet.

Flexibel op- en afschalen

Stel uw organisatie groeit sterk, kan uw ICT-omgeving deze groei nog wel aan? Met het werken in ons Cloud-platform kunt u gemakkelijk het aantal gebruikers op- en afschalen.

Realtime synchronisatie

Geen verschil meer tussen de e-mails op uw werkplek, smartphone of tablet, dankzij de synchronisatie.

Geen hoge investeringen

Vergeet hoge investeringen in apparatuur en vergeet het onderhoud en de licentiekosten. Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.

Veiligheid voor uw mail

Cloudteq heeft haar Exchange servers voorzien van hoogwaardige antivirus en anti-spam filtering.

Wat is Hosted Exchange van Cloudteq?

Cloudteq Online Mail en Agenda is gebaseerd op Microsoft Exchange. Dit is 's werelds meest gebruikte zakelijke e-mail systeem. Exchange vergroot de productiviteit van uw medewerkers binnen de organisatie, dankzij de real-time synchronisatie van e-mail, agenda's en contactpersonen tussen alle apparaten. Ook kunt u gebruik maken van gedeelde agenda's die de beschikbaarheid kunnen tonen van uw medewerkers. Dit is erg handig voor het inplannen van afspraken en het beheren van de planning in één oogopslag.

 

Samen delen = samen de voordelen van een uitgebreide server: 

Om het probleem, van hoge investerings- en onderhoudskosten, op te lossen is Hosted Exchange opgezet. Hierbij staan de servers niet meer op het kantoor bij de organisatie, maar bij een provider in het datacenter. De server wordt door de gebruikers benadert via internet. 

Op deze manier kunnen veel meer organisaties gebruik maken van één Exchange server en hebben toch een veilige e-mailoplossing. De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van de server worden dus gedeeld. De provider verzorgt het onderhoud. Daarnaast bent u veelal ook nog verzekerd van een goede back-up van alle data.

 

Hoe werkt het?  

Voor een vast bedrag per maand per gebruiker kunt u gebruik maken van alle voordelen van onze uitgebreide Online Mail omgeving. Door de optie om per gebruiker de dienst af te nemen, hoeft u nooit te veel te betalen voor uw zakelijk e-mail. 

Dus ook al groeit uw organisatie snel, u hoeft nooit meer af te nemen dan u nodig heeft. Vergelijk het met de energiebranche altijd een goede vergelijking. Als u energie afneemt investeert u ook niet in de transformatoren die de energie opwekken (tenzij u zoveel energie verbruikt dat dit voordeliger blijkt). U betaalt alleen een afgesproken prijs voor de verbruikte energie.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Onze vak-idioten vertellen u er graag meer over. 

Geen onderhoud meer

U hoeft uw handen niet meer vies te maken. 

Met Online Mail en Agenda maakt u gebruik van de servers van Cloudteq. Hierdoor hoeft u zelf uw handen niet vies te maken door onderhoud uit te voeren aan de servers, zodat deze inzetbaar blijven. Dit doet Cloudteq voor u. Wij zorgen voor de updates, het onderhoud en zorgen dat de mailserver online blijft. U heeft altijd en overal toegang tot uw mail en uw agenda zonder hoge investeringen en onderhoudskosten. 

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.