Simpel veel mogelijkheden

Online werken

Al uw werkzaamheden, applicaties en bestanden in de Cloud met het “online werken” op het online platform van Cloudteq.

Flexibel op- en afschalen

Stel uw organisatie groeit sterk, kan uw ICT-omgeving deze groei nog wel aan? Met het werken in ons Cloud-platform kunt u gemakkelijk het aantal gebruikers op- en afschalen.

Snelheid gegarandeerd

Door een goede afstemming tussen software en hardware kunnen wij u een snelheid garanderen van een nieuwe computer, iedere dag weer.

Gebruiksgemak door vertrouwde windows omgeving

Een snelle Windows omgeving met integratie van standaard applicaties en eventueel uw bedrijfsapplicaties, die u nodig bent voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Betaal een voorspelbaar maandbedrag

U betaalt voor wat u gebruikt en dat voor een vastgesteld maandelijks bedrag. En wilt u deze maand gebruik maken van een uitgebreidere Office-pakket? Dan kan dat gemakkelijk voor u ingesteld worden.

Volledige integratie van uw data en applicaties

Op ieder apparaat dezelfde persoonlijke instellingen, data en applicaties. Toch even wat werk vanuit huis doen? Geen probleem.

Besparend voor uw portemonnee, besparend voor het milleu

Dankzij het werken in de Cloud bespaart u niet alleen op dure apparatuur en vele softwarepakketten, maar draagt u ook nog eens bij aan milieubewuster werken.

Beheer uw eigen ICT met het Self-Service portaal

Voor de ICT-er is het beheer gemakkelijker dan ooit. Dankzij ons eigen ontwikkelde Self-Service portaal kan u of uw ICT-er gemakkelijk gebruikers aanmaken, mailaliassen toevoegen en applicatiebeheer doen.

Volledig integratie van uw VOIP-telefonie

Met onze Mitel Micollab Interface, kunt u vanaf uw computer uw telefoon bedienen. Daarnaast kan deze applicatie ook nog eens volledig in bijvoorbeeld SalesForce geïntegreerd worden.

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar

Bij vragen of problemen kunt u gewoon bellen met onze lokale helpdesk, waar mensen u kennen en u snel te woord staan. Wij hanteren een standaard bereikbaarheid van 8:00 tot 17:00 uur of 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De effectiviteit van efficiëntie.

 

In de dagelijkse drukte dient alles goed geregeld te zijn om problemen te voorkomen. Dit is binnen een ICT-infrastructuur niet anders dan een snelweg. Knelpunten effectief aanpakken om te zorgen dat alles later efficiënt blijft lopen. 

 

Wat is het werken in de Cloud?

Een Cloud is een internet-verbonden dienst, die bestaat uit server- en opslagcapaciteit. Anders gezegd is de Cloud een systeem, waarbij u zelf niet in het bezit hoeft te zijn van allerlei apparatuur, maar u gebruikt maakt van een gedeelde computer, waarop alles komt te staan. Zie de Cloud als een enorme computer, waar meerdere personen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Met dit online platform(Cloud) van Cloudteq kunt u ervoor zorgen dat medewerkers altijd en overal dezelfde mogelijkheden hebben, ongeacht welk soort apparaat. Het “online werken” van Cloudteq gaat verder dan het alleen beschikbaar stellen van data. 

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ICT. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de nieuwste software, de laatste updates en de juiste beveiliging en programma's. 

 

Onze Cloud is meer dan alleen opslag.

U kent vast wel de iCloud, Dropbox en Google Drive. Het is allemaal Cloud. Maar niet iedere Cloud is hetzelfde. Zo is er verschil tussen een Cloud voor alleen het opslaan van documenten en foto's en er is een variant dat al uw programma's, licenties, documenten en foto's in de Cloud staan. De tweede optie is hoe wij bij Cloudteq onze Cloud aanbieden. Met het werken in ons Cloud-platform hoeft u geen eigenaar meer te zijn van de gebruikelijke hard- en software en bent u zelf niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud. U werkt met een gegarandeerde snelheid zonder zorgen op ons Cloud-platform en hiermee beschikt u over een “eigen” volledig schaalbare virtuele ICT-infrastructuur.Met alles werken wij vanuit onze overtuigingen: Veilig, snel, simpel en efficient.

 

Een gerust gevoel voor u is een gerust gevoel voor ons. 

De beveiliging is niet alleen voor u belangrijk, maar ook voor ons. Als wij weten dat alles goed geregeld is, hebben niet alleen wij een gerust gevoel, maar hopelijk u ook natuurlijk. 

Om te zorgen dat uw data veilig is, maken wij gebruik van verschillende soft- en hardware. Zo maken wij gebruik van hetzelfde systeem als banken gebruiken voor het digitaal inloggen. Maar naast deze hard- en software is de locatie van onze servers net zo belangrijk. De servers van Cloudteq staan in optimaal beveiligde datacentra in Groningen en Hoogkerk. Al onze verbindingen, firewalls, switches en servers zijn dubbel uitgevoerd en allemaal gerepliceerd in de twee datacenters.

Zo beschikt het TCN Datahotel in Groningen over de volgende eigenschappen: 24/7 bewaking (digitaal en personele), geavanceerde koel- en blusinstallaties, beschikbaarheid van 99,9999%, dubbele internet- en stroomaansluiting en beschikt het datahotel over de ISO 27001 en ISO 7510 certificering.

 

Alle programma’s, zoals u dat gewend bent.


Met de Cloud van Cloudteq beschikt u over de gebruikelijke applicaties en bestanden die normaal op uw vaste werkplek staan. Het gaat hierbij niet alleen om Office-software maar ook specifieke applicaties die voor u nodig zijn om uw dagelijkse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan boekhoud software, zoals Exact en Unit4, maar ook aan programma’s, zoals SalesForce. Deze en nog vele andere applicaties kunnen worden geïntegreerd in ons Cloud-platform en daardoor ook meegenomen in de back-up.

 

 

 

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Bereik doelen met Cloudteq

U kunt verschillende doelen hebben, die u wilt bereiken met uw ICT-omgeving. Dat kan zijn het besparen op onderhoudskosten of het niet willen doen van een grote investering in servers en ander apparatuur. Of misschien het vernieuwen van de gehele ICT-omgeving en deze naar een hoger standaard te tillen. Dan kunt u ervoor kiezen om dat als intern project op te pakken, maar u kunt dan ook ons inschakelen. Wij zijn voor u die trap aan de buitenzijde van uw pand om naar een hoger niveau te komen.

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Alles over de Cloud en Cloudteq.

Maak kennis met de Cloud, de systemen en met Cloudteq. Wat zijn de voordelen? Hoe milieu bewust is het werken in de Cloud nu eigenlijk? 

Download de whitepaper

jaar ervaring icoon
18 jaar ervaring
+ klanten icoon
200 + klanten
+ servers icoon
500 + servers
ISO gecertificeerd  icoon
27001 ISO gecertificeerd
Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.