Kennis van de branche.

Accountants

Van archiefkast naar server. 

De hele markt heeft te maken met ontwikkelingen. Een ontwikkeling daarvan is het volledig digitaal gaan werken door meer in te zetten op automatisering. Dit zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken en overal bij uw data kunt, inclusief de archiefkasten bij u op het kantoor. Cloudteq heeft veel ervaring opgedaan in het implementeren van de Cloud binnen financiële organisaties en kan ervoor zorgen dat u van ditzelfde gemak voorzien kunt worden. 

 

Veiligheid is nog nooit zo belangrijk geweest.

Veiligheid van uw ICT-omgeven en daarmee ook uw gegevens is van groot belang voor uw organisatie en voor uw klanten. Uw klanten vertrouwen erop dat u vertrouwd omgaat met gegevens, en datzelfde mag u ook van ons verwachten. Cloudteq beschikt over eigen servers die zich bevinden in het Datahotel in Groningen. Doordat deze servers in Nederland staan geldt ook de Nederlandse wet- en regelgeving omtrent gegevensbescherming. Dit is niet altijd zo bij partijen die servers in het buitenland huren. Daarnaast beschikt Cloudteq over het ISO 27001 certificering. 

 

Wat is ISO/IEC 27001:

ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging, zoals persoonsgegevens, is van toepassing op iedere organisatie binnen de EU. Voor Cloudteq houdt dit in dat wij aan alle eisen moeten voldoen betreft beveiligingsmaatregelingen van gedocumenteerde informatie(persoonsgegevens) binnen de Cloud-omgeving. Het ISMS is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen te nemen die de persoonsgegevens dient te beschermen en vertrouwen te bieden.

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Bereik doelen met Cloudteq

U kunt verschillende doelen hebben, die u wilt bereiken met uw ICT-omgeving. Dat kan zijn het besparen op onderhoudskosten of het niet willen doen van een grote investering in servers en ander apparatuur. Of misschien het vernieuwen van de gehele ICT-omgeving en deze naar een hoger standaard te tillen. Dan kunt u ervoor kiezen om dat als intern project op te pakken, maar u kunt dan ook ons inschakelen. Wij zijn voor u die trap aan de buitenzijde van uw pand om naar een hoger niveau te komen.

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.