Uw ICT, onze zorg.

Gezondheidszorg

Net als de zorg, verandert ICT continue. 

Nieuwe wetten waaraan voldaan dient te worden, nieuwe wensen vanuit uw personeel en het up-to-date houden en vernieuwen van systemen. Dit kan soms een grote uitdaging vormen voor de IT-afdeling. 

 

Samen de uitdaging aangaan.

Samen met de uw IT-afdeling kunnen wij de IT-omgeving van uw organisatie zo inrichten, dat deze aan alle verwachtingen voldoet. Dit kunnen wij door bij u op locatie de servers te plaatsen en samen met de IT'ers deze in te richten. Moeten de bestanden op deze servers misschien op smartphones, tablets of laptops geraadpleegd kunnen worden, dan kan dit met het pakket "Online Bestanden" van Cloudteq. Ook kunnen wij dit programma installeren op al bestaande servers. 

Ook is het mogelijk om alles uit te laten besteden. Hierbij verplaatst u uw eigen servers bij Cloudteq in het datacenter. Cloudteq onderhoudt deze servers, biedt de applicaties aan, zorgt dat u altijd bij uw bestanden kunt en zorgt voor de certificering om aan de wetten en eisen te kunnen blijven voldoen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. 

 

Veel mogelijkheden om tot het juiste resultaat te komen. 

Of dit nu in de Cloud is of toch een server op uw locatie, dat maakt ons niet uit. Wij zijn ervan overtuigd dat uw organisatie voorzien kan worden in de IT-omgeving die u nodig hebt. Ieder vraagstuk is een uitdaging die wij graag aangaan. 

 

 

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.