Achter alles draait ICT.

Industrie

IT-systemen belangrijk, ook in de industrie.

Het is soms niet altijd even duidelijk, maar achter elk bedrijf, of dit nu een accountantskantoor is of een bouwbedrijf, zit een ICT-systeem. Alle klantgegevens, telefoonsystemen, werkplekken en speciale applicaties vereisen een goed geïmplementeerd ICT-omgeving. Het dient samen te werken, snel te zijn en te voldoen aan alle eisen die door de organisatie en door de overheid gesteld worden. 

 

U kunt van ons verwachten wat uw medewerkers voor u zouden doen.

De industrie is 24-7 en dat mag u ook van ons verwachten. Als u 24-7 uw ICT-omgeving nodig hebt, dan is het belangrijk dat zelfs in de nacht er iemand voor u klaarstaat. Wij werken met bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden om. 

 

Efficiëntie is belangrijk en niet alleen bij uw productiemachines.

In de industrie weet u als geen ander hoe belangrijk efficiëntie is. Ook komt dit ter spraken bij de ICT-omgeving van organisaties. Kantoorautomatisering is meer dan alleen een computer, printer en een server. Het is een samenhang en samenwerking van verschillende systemen op hetzelfde moment. Het toegang hebben tot de juiste documenten en de gebruikte programma's op ieder moment en waar u ook bent, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Dit vraagt meer dan alleen een computer en een server. 

 

Wij van Cloudteq zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van zakelijke ICT-omgevingen en zijn een van de eersten in de regio met het "hosten" van deze systemen, wat nu de Cloud genoemd wordt. Cloud of zelf een eigen server, wij gaat met u de uitdaging aan om deze zo in te richten zoals u dat wilt. 

De systemen achter de Cloud

Het Datahotel waar de servers van Cloudteq staan, is zelfvoorzienend. Ze zijn voorzien van hoogwaardige blus-, koel- en noodstroomvoorzieningen. Neem als voorbeeld de noodstroomvoorziening. Mocht de volledige netstroom uitvallen dan zullen onze servers toch nog blijven draaien.

Dit doen ze met UPS-systemen(systemen die zorgen dat de netspanning niet onderbroken wordt) en grote noodstroom aggregaten. Daarnaast is er een 24/7 digitale en personele beveiliging.

Dit allemaal, zodat u bij ons in de Cloud kunt blijven werken. Meer weten over onze Cloud? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.