Geruststellend goed geregeld.

Juridisch

U hebt vast gemerkt dat binnen uw branche er steeds meer gedigitaliseerd wordt. Ook Cloudteq ziet deze ontwikkeling binnen het klantenbestand. Meer vraag naar veiligheid van gegevensbescherming, overal kunnen werken en toegang hebben tot gegevens, documenten en programma's en toch werken zoals u gewend bent. Dit alles kan Cloudteq voor u regelen, zonder dat u daar enig hinder van ondervindt, erg geruststellend toch? 

 

Veiligheid is nog nooit zo belangrijk geweest.

Veiligheid van uw ICT-omgeven en daarmee ook uw gegevens is van groot belang voor uw organisatie en voor uw klanten. Uw klanten vertrouwen erop dat u vertrouwd omgaat met gegevens, en datzelfde mag u ook van ons verwachten. Cloudteq beschikt over eigen servers die zich bevinden in het Datahotel in Groningen. Dit is juridisch gezien ook de beste keuze voor uw organisatie, doordat deze servers in Nederland staan geldt ook de Nederlandse wet- en regelgeving omtrent gegevensbescherming. Dit is niet altijd zo bij partijen die servers in het buitenland huren. Daarnaast beschikt Cloudteq over het ISO 27001 certificering. 

Daarnaast is er ook nagedacht over de juridische opbouw van onze organisatie ten voordele van u als klant. 

 

Wat is ISO/IEC 27001:

ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging, zoals persoonsgegevens, is van toepassing op iedere organisatie binnen de EU. Voor Cloudteq houdt dit in dat wij aan alle eisen moeten voldoen betreft beveiligingsmaatregelingen van gedocumenteerde informatie(persoonsgegevens) binnen de Cloud-omgeving. Het ISMS is ontworpen om adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen te nemen die de persoonsgegevens dient te beschermen en vertrouwen te bieden.

De systemen achter de Cloud

Het Datahotel waar de servers van Cloudteq staan, is zelfvoorzienend. Ze zijn voorzien van hoogwaardige blus-, koel- en noodstroomvoorzieningen. Neem als voorbeeld de noodstroomvoorziening. Mocht de volledige netstroom uitvallen dan zullen onze servers toch nog blijven draaien.

Dit doen ze met UPS-systemen(systemen die zorgen dat de netspanning niet onderbroken wordt) en grote noodstroom aggregaten. Daarnaast is er een 24/7 digitale en personele beveiliging.

Dit allemaal, zodat u bij ons in de Cloud kunt blijven werken. Meer weten over onze Cloud? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

 

 

 

Een gerust gevoel,

...voor u, maar ook voor ons. 

Cloudteq maakt gebruik van verschillende hardware en software voor de beveiliging van het Cloud-platform. Dit varieert van VPN routers tot anti-spam, anti-virus software, Digipass tokencodes en een goede rechtenstructuur. Veel van onze systemen en software die wij gebruiken, zijn dezelfde die ook gebruikt worden bij banken. Maar daarnaast kunnen wij ook een VPN-verbinding aanleggen bij uw vestigingen, om deze onderling en samen met het Datahotel(servers van Cloudteq) in verbinding te brengen op een veilige manier.

Jaarlijks investeren wij in hardware en software om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Zo kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw werkplek. 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.