De mens centraal.

No profit

Beheersbaar maken en besparen op ICT

Ook non-profit organisaties hebben vaak veel gegevens en veel mogelijkheden nodig om de organisatie draaiende te houden. Veelal zijn de uitgaven en inkomsten per jaar bekend, en dat kan met Cloudteq online werken ook gerealiseerd worden. Een vast bedrag per maand en hierdoor weet u precies wat u per jaar kwijt bent aan uw ICT-omgeving. Komt er iemand extra bij u werken, dan is deze gemakkelijk toegevoegd in het systeem eveneens als iemand weggaat. 

 

Zelf de controle in de cloud

Vaak zijn organisaties bang om de overstap te maken naar de Cloud. Er spelen zich allemaal vragen op, zoals: "heb ik dan nog wel zelf de controle?" Bij Cloudteq is het antwoord: "Ja." Cloudteq kan organisatie voorzien van het zelf ontwikkelde en unieke Self-Service portaal. Hiermee heeft uzelf de controle over uw Cloud-omgeving bij Cloudteq. Benieuwt wat het Self-Service portaal allemaal kan? 

 

 

Bereik doelen met Cloudteq

U kunt verschillende doelen hebben, die u wilt bereiken met uw ICT-omgeving. Dat kan zijn het besparen op onderhoudskosten of het niet willen doen van een grote investering in servers en ander apparatuur. Of misschien het vernieuwen van de gehele ICT-omgeving en deze naar een hoger standaard te tillen. Dan kunt u ervoor kiezen om dat als intern project op te pakken, maar u kunt dan ook ons inschakelen. Wij zijn voor u die trap aan de buitenzijde van uw pand om naar een hoger niveau te komen.

 

 

 

Vrijblijvende gratis DEMO

Vraag hier uw demo omgeving aan en wij zorgen dat u binnen vijf werkdagen uw account hebt. U kunt dan vanaf uw eigen werkplek inloggen.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.