Printen, maar dan anders.

Printers en scanners

Er wordt steeds minder papier gebruikt door de versnelde digitalisering van de boekhouding en archieven, en het verplaatsen van facturering en correspondentie naar e-mail.

De behoefte aan geïntegreerde scan en digitale archivering documentoplossingen is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen. Desalniettemin wordt er nog steeds enorm veel geprint doordat er meer behoefte is aan het zelf printen van marketing uitingen en full color offertes.


Deze behoefte wordt gecombineerd in een MFC. Oftewel een Multifunctionele Copier. Met dit apparaat kan men scannen, mailen, archiveren, kopiëren en full color A3 printen combineren in één en het zelfde apparaat.


Cloudteq Heeft naast de vertrouwde werplekprinters van HP gekozen voor de multifunctionals van Kyocera. Kyocera heeft een mooie productlijn en biedt uitstekende ondersteuning op het gebied van service en onderhoud op de apparatuur en het automatisch versturen van verbruiksmaterialen voor deze printers. Deze dienst kan ook eventueel worden afgenomen op uw bestaande printers.


De Kyocera apparatuur wordt afgenomen voor een vast bedrag per maand opgebouwd uit een aantal componenten.
- Lease prijs van het apparaat.
- All-in Prijs per afdruk voor zwart en kleur. (exclusief papier)
- Prijs per maand voor de scanfaciliteiten en software
- Eenmalige kosten voor het plaatsen en integreren van deze print en scan oplossingen

Printen op maat

 

Voor iedere bedrijfssituatie en -grootte kunnen wij een oplossing bieden. Dit kan zijn het aanschaffen van eigen printers, scanners of multifunctionals, maar ook kunnen deze tegen een vast tarief per maand geleased worden. 

 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.