Functionerend systeem, functionerend personeel

Servers monitoring

Soms is de Cloud niet de perfecte oplossing. Naast het werken in de Cloud, kunnen wij u ook voorzien van een eigen server-omgeving bij u op locatie. Deze kunnen wij ontwerpen, aanpassen aan uw eisen, en installeren, monitoren en onderhouden.

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar

Bij vragen of problemen kunt u gewoon bellen met onze lokale helpdesk, waar mensen u kennen en u snel te woord staan. Wij hanteren een standaard bereikbaarheid van 8:00 tot 17:00 uur of 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Back-ups voor het geval dat

Cloudteq kan uw bedrijf voorzien van volwaardige back-ups tot wel 60 dagen terug. 

Data restoren

Met online back-up heeft u 24/7 veilige toegang om uw bestanden te restoren in geval van calamiteiten, zoals brand- of waterschade.

Automatische back-up

Simpel, dankzij de automatische back-up van uw bedrijfsgegevens. 

Maatwerk van uw server:

Iedere organisatie heeft andere wensen en eisen waaraan haar ICT-voorzieningen moeten voldoen. Een grote organisatie vraagt over het algemeen meer rekenkracht en geheugen van haar servers, dus een grotere belasting. Wij kunnen bij u op locatie inventariseren welke verwachtingen, eisen en behoeften u heeft van een nieuwe server op locatie. Deze nemen wij mee in het ontwerpen van de servers. Bij akkoord kunnen onze ICT'ers alles opbouwen en bij u op locatie installeren.

 

Deze servers op locatie zijn erg belangrijk voor u en uw medewerkers om goed te kunnen functioneren. Daarom is het ook erg verstandig om deze servers goed in de gaten te houden. Want het zou toch zonde zijn als, door een te zware belasting, uw servers uitvallen en uw medewerkers niet meer aan de slag kunnen.

 

Monitoring op afstand:

Met Remote Monitoring & Management (RMM) kunnen wij uw systemen 24 uur per dag, zeven dagen per week in de gaten houden. Zo kunnen we storingen direct te lijf gaan en risico’s tijdig signaleren, zodat we meestal al kunnen ingrijpen voordat er problemen ontstaan. Om dat te kunnen doen, installeren we RMM software op uw werkstations, servers, netwerk en/of applicaties, afhankelijk van het niveau waarvoor u kiest. Deze software geeft bijvoorbeeld elk kwartier of elk uur aan de centrale Servicedesk van Cloudteq door of alle back-ups geslaagd zijn, of de updates van virusscanners zijn voltooid, of er voldoende opslagruimte beschikbaar is, of er opvallende eventlogs zijn, ongeautoriseerde indringers enzovoort. RMM zorgt ook voor automatische opschoning van harde schijven en verwijdert periodiek cookies. Allemaal voor een vaste prijs per maand.

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICIËNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.