Uw wens, onze uitdaging

Werkplek apparatuur

Of je nu thuis werkt, op kantoor of beide. Wij hebben een geschikte selectie van producten die gemakkelijk op uw kantoor of thuis te installeren zijn. Daarnaast functioneert deze hardware feilloos met ons Cloud platform.

Ook kloppen klanten bij ons aan voor specifieke en specialistische producten voor de ICT-omgeving. Dit gaat van computers tot presentatieschermen en -oplossingen. Onze kracht zit hem in de kennis van onze medewerkers en de mogelijkheid om alles zelf te kunnen samenstellen. Een vraagstuk kan voor ons een goede uitdaging zijn, zeker als het specialistische componenten behoeft die goed moeten samenwerken. Wij zorgen dat het gaat werken en dat u zich op uw bedrijfstaken kunt richten. 

ICT is ons ambacht. 

Dit ambacht resulteert in volledige maatwerk oplossingen voor iedere klant. Wij begrijpen als geen ander, dat ieder bedrijf andere wensen en eisen heeft wat betreft een ICT-omgeving. Daarom gaan wij per klant en per vraagstuk kijken wat de beste oplossing is voor uw vraagstuk. 

 

Dit resulteert in gespecialiseerde computer(systemen) bij bedrijven op locatie, voor bijvoorbeeld CAD-, 3D- en VR-werkplekken. Deze programma's vragen speciale componenten die nodig zijn in een computer. 

Wij denken met iedere klant en iedere vraag mee, komen met een geschikte oplossing en implementeren deze voor u. 

 

 

 

Ontwikkelen vanuit vraagstukken.

Gezien het feit dat steeds meer bedrijven overstappen van een grote vaste computer naar een thin-client of een Mini-PC, heeft cloudteq ondervonden dat er behoefte was aan een manier om deze netjes weg te werken. Het idee van Cloudteq was om deze achter het scherm weg te werken. Nu was dat met de Intel Nuc Mini-PC al mogelijk, maar dan functioneerde de hoogteverstelling van het scherm niet meer.

Om te zorgen dat alle functionaliteiten behouden zouden blijven en toch alles netjes weg te werken, heeft Cloudteq zelf een monitor beugel ontworpen. Deze zorgt ervoor dat de Thin-client of de Mini-PC goed te bereiken is vanaf uw werkplek en netjes onzichtbaar is weggewerkt  en dat u geen last hebt van losse kabels over uw bureau. 

 

 

 

Ons DNA

Samen VEILIG werken

De veiligheid van uw bestanden is onze grootste belang. Een gerust gevoel voor u, en ook voor ons.

Samen SNEL werken

Onze Cloud is zo ingericht dat u dagelijks inlogt op een schone server. Een gegarandeerde snelheid van uw werkplek.

Samen SIMPEL werken

Wij proberen ICT voor u zo simpel mogelijk te houden, zodat u zich volledig kan richten op het gebruik en niet de techniek.

Samen EFFICI√čNT werken

Op zowel economische als ecologische redenen biedt de Cloud van Cloudteq de meest efficiente oplossing voor het MKB.