Over ons

Cloudteq - Veilig - Snel - Simpel

Cloudteq is voortgekomen uit een interne fusie tussen zusterbedrijven Compused BV en World Wide Desktop BV, Compused hield zich al 15 jaar bezig met ontwerpen, implementeren en beheren van professionele zakelijke ICT netwerken. World Wide Desktop is opgericht in 2006 en was één van de vooroplopers op het gebied van hosted online werkplekken. Het huidige nieuwe werken.

Gepassioneerd Team
Cloudteq is samengesteld uit een enthousiast team van 11 personen dat zich met veel passie en toewijding bezig houdt met de materie van het ontwerpen, bouwen en beheren van computernetwerken in de breedste zin van het woord. We bouwen oplossing op ons eigen private Cloud platform, hybride oplossingen gedeeltelijk in de Cloud of traditioneel bij u op lokatie inclusief beheer op afstand. Wij doen dit voor opdrachtgevers die zowel qua grootte als bedrijfsactiviteiten sterk uiteenlopen. Hierin schuilt onze kracht: brede kennis op veel specialistische terreinen.

Balans tussen flexibel en georganiseerd

Tjipke Paas was oprichter van Compused en World Wide Desktop en is nog steeds de huidige eigenaar en bestuurder van de Cloudteq groep.  Samen met Bernhard Smit en Herald Folkers wordt een flexibel team aangestuurd met hart voor het vak. We proberen een balans te houden tussen flexibel en georganiseerd. Veel kleine ICT bedrijven zijn te flexibel en dus vaak chaotisch, veel grote ICT bedrijven zijn rigide, laks, overgeorganiseerd en daardoor te duur. Er is duidelijk een proces gaande  dat grotere opdrachtgevers  doet beslissen terug te schakelen naar middelgrote ICT bedrijven zoals Cloudteq waar ze wel de aandacht en toewijding krijgen die ze verdienen.

We hebben in de jaren geleerd dat niets vanzelf komt, ons motto is dus simpel.  Eke dag met plezier hard werken, slim zijn, en een realistische houding aannemen, in de volksmond noemt men dat ook wel Groningse nuchterheid. Ik denk in deze tijd waar veel wordt gepraat een gezonde eigenschap.  

Cloudteq - Het nieuwe werken

World Wide Desktop is opgericht in 2006, toen al hadden wij met bijna 10 jaar ervaring in de ICT branche de visie dat de ICT wereld ingrijpend zou gaan veranderen. Gebruikers zijn moe van ingewikkelde specificaties en de eeuwige druk om iedere keer weer te moeten veranderen omdat er updates van besturingssystemen en standaard applicaties zijn. Met als gevolg dat er weer geïnvesteerd moet worden in modernere en  snellere apparatuur, een doorlopend geld, energie en ergernis verslindend proces..

Dus terug naar de basis, simpel!

Onze overtuiging is dat de intentie van IT is dat je op overal en altijd op een veilige snelle simpele manier de standaard en branche pakketten die je nodig bent voor je bedrijfsvoering op je scherm krijgt gepresenteerd.

Thuis, onderweg of op kantoor, overal samen met collega's centraal online gebruik maken van je vertrouwde software en data voor een lager vast voorspelbaar bedrag per maand. Geen onnodige moeite tijd en geld meer besteden aan ICT voorzieningen. Wij leveren zowel standaard pakketten als maatwerk, en kunnen tevens voorzien in aanverwante producten zoals internet- en data verbindingen, Geintergreerde VoIP telefonie, werkplek hardware, helpdesk en consultancy. Dus één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!