Verbindingen

DSL

De DSL verbinding is de levenslijn binnen uw organisatie. De DSL verbindingen binnen de Connect concepten worden speciaal voor uw organisatie ingericht. Mogelijkheden De DSL verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd, beveiligt en altijd 24x7 beheerd DSL netwerk waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoon-, IP alarmverkeer, camerabewaking, narrowcasting en muziek. Natuurlijk zijn alle diensten over de DSL verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service. DSL is een overzichtelijk 24x7 te controleren, te beheren datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes. Bij Call-in-one zijn verschillende soorten verbindingen mogelijk:

 

 • ADSL, of aDSL, staat voor a-synchroon DSL. A-synchroon heeft betrekking op de snelheden van de verbinding. De download- en uploadsnelheden verschillend. De download-snelheid is hierin het hoogst. Bijvoorbeeld 8:1 staat voor 8 Mbps download en 1 Mbps upload.

   

 • SDSL, staat voor Synchroon DSL. Bij SDSL (synchroon DSL) zijn de download- en uploadsnelheden gelijk aan elkaar. Bijvoorbeeld 2,3 Mbps : 2,3 Mbps staat voor 2,3 Mbps download en 2,3 Mbps upload

   

 • VDSL, staat voor Very High - DSL. VDSL is een nieuwe techniek die hoge bandbreedtes mogelijk maakt over gewone (koperen) telefoonlijnen (theoretisch tot 80Mbit). Down- en Upload kan zowel Synchroon als A-Synchroon worden aangeboden. Voor het leveren van VDSL wordt er glasvezel tot in de zogenaamde streetcabinets in de wijk aangelegd. Alleen het laatste stuk van streetcabinet tot het ISRA-punt van de eindgebruiker wordt nog over koperdraad getransporteerd.

   


Glas

Glasvezel, ook fiber genoemd is een haardunne, sterke draad van zeer helder glas. Hierdoor kan over grote afstanden licht worden gestuurd. Die lichtstralen zijn ideaal om grote hoeveelheden data te transporteren.

Snelheid
Via een glasvezelverbinding kunt u data downloaden en verzenden met snelheden tot 1 gigabit per seconde (Gbps). Dit is 10 tot 200 keer sneller dan ADSL, SDSL, kabel of een draadloos netwerk. Glasvezel is dan ook ideaal als u met meerdere medewerkers tegelijkertijd online bent of grote bestanden ineens verzendt.

Ontwikkeling
De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en voordat u het weet loop u alweer achter. Met Glasvezel heeft u nu veel voordelen in handen, maar bent u ook meteen klaar voor uw wereld van morgen. De hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een glasvezel netwerk.

Mogelijkheden
De Glasvezel verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd Glasvezel netwerk waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoon-, en IP alarmverkeer. Natuurlijk zijn alle diensten over de glasvezel verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service. Internet, bellen, alarm, camerabewaking, narrowcasting, muziek en vooral het beheer over IP, zijn diensten die uw ook aanzienlijke besparingen opleveren. Een uitstekend 24x7 te controleren, te beheren en vooral overzichtelijk datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes met één druk op de knop!

Voordelen Glas
Één van de belangrijkste voordelen van een aansluiting op het glasvezel netwerk is de enorme snelheid. Via glasvezel wordt informatie verspreid met de hoogste snelheid die mogelijk is: de snelheid van het licht!

 • Razendsnel up- en downloaden
 • Stabiel en betrouwbaar
 • Geschikt voor interactieve HDTV
 • Klaar voor de toekomst
 • De capaciteit van glasvezel is vrijwel onbeperkt
 •  

  Neem geheel vrijvlijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!