Wat zijn verbindingen

Cloudteq is zakelijk business partner van o.a. KPN en Ziggo. U kunt bij Cloudteq kiezen uit verschillende soorten dataverbindingen afhankelijk van uw situatie.

Wij kunnen al deze verbindingen voor u aanvragen en opleveren. Tevens leveren en configureren wij alle aanverwante apparatuur in de vorm van switches, routers, firewalls enz. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en samenvoegen van deze verbindingen, Verder kunnen wij scheidingen aanbrengen op het gebied  van cameraverkeer, beveiliging, domotica, netwerkverkeer, telefonieverkeer. Tegenwoordig worden al deze aspecten via dezelfde internet verbindingen ontkoppeld. Wij zorgen dat elk aspect de juiste bandbreedte reservering krijgt en voorang krijgt waar nodig (QoS). Een vak op zich! 

Maar hoe bepaalt u nu welke verbinding het beste bij uw organisatie past? Cloudteq adviseert u welke toepassingen voor uw organisatie geschikt zijn en verzorgt de installatie en beheer van uw netwerk.

  • Zakelijk Glas
  • Zakelijk VDSL/SDSL/ADSL
  • Zakelijk Coax
Let op : bovenstaande film is gemaakt voor de fusie toen CLoudteq nog World Wide Desktop was. De boodschap van de film is hetzelfde. We zijn druk bezig de fims te updaten naar de Cloudteq huisstijl.

Bel ons op 050 2030444

Teruggebeld worden? Laat uw naam en nummer achter en wij bellen u!

Stuur ons direct een e-mail!